Did you participated in yesterday’s 10.or E Quiz contest conducted by Amazon? If you missed out, here is another opportunity as here comes a new quiz from Amazon. Yes, it’s Quiz Time and Amazon is today asking another 8 simple questions and 2 lucky winners who answer all questions correctly would get a chance to Win Samsung Galaxy Note 8 Mobile Phone for absolutely free of cost. So what’s the wait for?

Win Samsung Galaxy Note 8 featured imageImage Source

Read the answered given below. Win by selecting the correct answers.

Steps to win Samsung Galaxy Note 8 Quiz Contest from Amazon :

1 . Download the Amazon Mobile App.

2. Open the app and click the banner ’Quiz Time Win a Samsung Galaxy Note 8’ contest.

Win Samsung Galaxy Note 8 main bannerImage Source

3. Now click on the ‘Start’ button to begin the quiz. The quiz consists of 8 questions which you need to answer all correctly.

4. Questions will start to appear on your screen.  Check out the answers below

Win Samsung Galaxy Note 8 questionsImage Source

Ques#1) Galaxy Note8’s ‘Infinity Display’ has full frontal glass and sports an edge screen.
Answer – True

Ques#2) What is the size of Galaxy Note8’s Infinity display?
Answer – 6.3 inches

Ques#3) Which of these is not a feature of the Galaxy Note8’s S-Pen?
Answer – Telekenesis

Ques#4) Which of these features of Galaxy Note8 allow biometric authentication?
Answer – Iris and Fingerprint Scan

Ques#5) Which of these is NOT  a feature of Galaxy Note8’s camera?
Answer – 3D Printing

Ques#6) What is the name of Samsung’s new virtual assistant that comes pre-loaded on the Galaxy Note8?
Answer – Bixby

Ques#7) Which of the following features of Galaxy Note8’s dual camera allow you to capture pictures, both near and far?
Answer – 2X Optical Zoom

Ques#8) Which of the following could you use to turn the Galaxy Note8 into a PC like experience?
Answer – Samsung Dex

5. You will now get a Congratulations message saying that you have answered all questions correctly and have been entered into a lucky draw whose results would be announced before 25th September 2017.

Win Samsung Galaxy Note 8 congratulations bannerImage Source

May your name feature in the list of winners who would brand new Win Samsung Galaxy Note 8 Quiz Time Contest for free.

Terms and Conditions
  1. This Contest period is 8th September 2017 from 12:00:00 AM (IST) to 11:59:59 PM (IST)
  2. A user can participate by navigating to the page where 8 (Eight) questions will be posted during the entire Contest Period.
  3. On answering all the quiz questions correctly, the user will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  4. A total of 2 (Two) participants will be selected as winners of the Contest by 25th September 2017 who answer all 8 (Eight) questions correctly
  5. The declared winner(s) will be eligible for to Win Samsung Galaxy Note 8 device as a prize.

 

Also Read:

(Answers) Win Amazon Tenor E Quiz Contest [Dated 7 Sept ‘2017]

(Answers) Amazon Win Sennheiser Momentum Wireless Headphones

1 COMMENT

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here